Hvorfor bruge Dynamics 365 i din virksomhed?

Denne artikel indeholder reklame tekster

Microsoft har store mængder erfaring, når det kommer til at bygge software, som støtter firmaers CRM. Det rette program kan hjælpe dig med at få mere kontrol over dit salg, så du nemmere kan øge omsætning og kundetilfredshed. Her kan du læse mere om, hvorfor du skal overveje at bruge Microsoft Dynamics 365.

Bliv mere effektiv 

For at kunne have en effektiv virksomhed, så er det vigtigt, at man har en god virksomhedsmodel. Hvis du ikke har store mængder erfaring, så kan det være svært at bygge en effektiv virksomhedsmodel på egen hånd. Her kan du bruge Dynamics 365 Business Central til at hjælpe dig på vej, så du kan forbedre din virksomheds effektivitet. Derudover kan Microsoft Dynamics 365 tage noget arbejde væk fra andres skuldre, så deres arbejdsdag kan blive mere fleksibel. Dette kan hjælpe med at skabe et nødvendigt pusterum hos mange medarbejdere.

Nem at forme efter din virksomhed

Der er stor forskel på virksomheder, og det er Microsoft Dynamics 365 også klar over. Programmet gør det nemt at skræddersy, så det passer bedst muligt til din virksomhed. Du kan selv vælge, hvad programmet skal fokusere på, og hvad der skal være synlig for ledergruppen og dine medarbejdere.

Programmet sørger for, at information kun når de rette personer. Dette kan hjælpe dig med at være diskret om visse ting, og stadig highlighte andre ting. Denne funktion gør det nemmere for dine medarbejdere at finde rundt i deres skema, så du forhåbentlig ikke oplever, at de glemmer eller overser vigtige ting.

Brug Microsoft Dynamics 365 til at lave kampagner

Mange firmaer bruger kampagner til at fremvise nye produkter til deres kundegrupper. Det kan dog være svært at holde styr på modtagerlister og skræddersy kampagner til deres kunder. Med Microsoft Dynamics 365 kan du få hjælp til at bygge modtagerlister, så du nemt kan finde de rette modtagere til specifikke produkter. Derudover kan det også hjælpe dig med at vinkle din kampagne rigtigt, så du forhåbentlig kan opleve, at din kampagne bliver succesfulde. Derudover måler Microsoft Dynamics 365 også resultaterne af en kampagne, så du kan følge med i statistikkerne.

Nem at implementere

Du har sikkert allerede en masse andre Microsoft programmer, som I bruger i din virksomhed. Her er det nemt at implementere Microsoft Dynamics 365, da den er kompatibel med Outlook, Excel og mange flere kendte programmer fra Microsoft. Det gør det nemt at lave en sammenhæng mellem ens arbejde og Microsoft Dynamics 365.