Start gratis – Få nye kunder med et dansk chatmodul

Dette indlæg er lavet i samarbejde med de sider der linkes til

Opsamling af nye kunder fra en døgnbemandet chat-service 

Weply er en dansk virksomhed der har specialiceret sig i at skaffe nye kunder via en professionel chat-funktion på din hjemmeside. De tilbyder en komplet, døgnbemandet livechat-løsning, der kan skabe flere leads fra din hjemmeside hele døgnet.

Dialogen med dine kunder sker på et meget professionelt plan og alle leads ender i din indbakke, hvor du så kan følge op på kundens forespørgsel. Det giver dine kunde en fantastisk kundeservice.
Dine kunder kan komme i kontakt med dit firma, stille spørgsmål eller bede om et tilbud. Weply fungere som en ekstra medarbejder der er på dag og nat, 24/7.

Læs mere her om Weply her – For det virker! Deres chatkonsulenter er uddannet til at tackle alle henvendelser. Det er virkelig den bedste måde at få passet sin online kundeservice på.

Leads bliver til order – kunderne ved de kan få fat i dig – Start op på under 5 min

Det er egentlig meget simpelt. Enhver håndværker der selv arbejder i marken, kan få gavn af Weplys chat-service. Læs mere om hvordan effektiviteten af din hjemmesides salgsproces kan øge omsætningen – læs mere på erhvervsnetvaerk.dk´s hjemmeside her.

Start med en gratis prøveperiode.